• Charitini Rooms Thassos
  • Charitini Rooms Thassos
  • Charitini Rooms Thassos
  • Charitini Rooms Thassos

Προσφορές

Προσφορές ισχύουν για όλο το καλοκαίρι.

Επικοινωνήστε στο 

info@charitini.gr

για περισσότερα...

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια "Χαριτίνη"

Τοποθεσία

Η νήσος Θάσος βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα, αντίκρυ από τις ακτές της Ανατολικής Μακεδονίας. Το μήκος των ακτών της φτάνει τα 115 χλμ. και η επιφάνεια του εδάφους της απλώνεται σε 378,84 τετρ. χλμ. Μια απόσταση 18 ναυτικών μιλίων τη χωρίζει από την Καβάλα. Διοικητικά, η Θάσος υπάγεται στο Νομό της Καβάλας και είναι μια από τις επαρχίες του.

Η Θάσος είναι κατάφυτη. Τα πεύκα αγγίζουν τις ακροθαλασσιές, ομορφαίνουν τον τόπο, δροσίζουν με τον ίσκιο τους το καλοκαίρι και η ξυλεία τους αποτελεί ένα από τα κύρια εισοδήματα των Θασίων, όπως δε και η εξόρυξη μαρμάρου, ο τουρισμός, το λάδι, οι ελιές, το μέλι κ.α.

To νησί σε όλη του την έκταση έχει θαυμάσιες και πεντακάθαρες αμμουδιές, όπως η Χρυσή Ακτή στη Σκάλα Ποταμιάς, τη Χρυσή Αμμουδιά στη Σκάλα Παναγιάς, τα Κοίνυρα, ο Παράδεισος, η Θημωνιά, η Αλυκή που θεωρείται ως πισίνα του νησιού, η Ψιλή Άμμος, το Αστρίς, η Ακτή του Ποτού, το Πευκάρι, η Ακτή Λιμεναριων μέχρι την Τρυπητή, ο Ατσαπάς στην Σκάλα Μαριών, η Ακτή Καλλιράχης, η Ακτή Σωτήρας, η Ακτή Αλσυλλίου (Δασύλιο) στην Σκάλα Πρίνου, η Σκάλα Ραχωνίου, ο Παχύς, το Παπά Λιμάνι, η Γλυφάδα και στην πόλη της Θάσου η Ακτή Αγίου Βασιλείου και η πλαζ (συνοικισμού) στην ανατολική πλευρά της πόλης. Ακόμη το Νυστέρι και το Γλυκάδι (2-3 χλμ. από Λιμένα). Κάθε ακρογιάλι, έχει δικό του θαυμάσιο φυσικό σκηνικό.

 

Επικοινωνία

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 'Χαριτίνη΄

ΠΑΠΑΓΑΒΡΙΗΛ ΧΑΡΙΤΙΝΗ

Σκάλα Ποταμιάς

Θάσος

Τηλ: 25930 61187

& 25930 31186

info@charitini.gr

 

Share with us

FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Pin It